Můj rodný kraj
Roztočím kola na svém kolečku,
nezapotím se ani trošičku.
Vyjedu na vrchol, pokochám se
pohledem z kopce směle dolů,
vidím kostel a naši starou školu.
Je tady krásně, ve městě pod horami,
se všemi okolními dědinami.
Tady, kde žiju, je zelený ráj,
šťavnatou travičku kravičky maj.
Bílé ovečky zvonečky cinkají,
jehňátka skotačí, vemínka cumlají.
To všechno je ukryto v údolí pod horami,
v Rožnově pod Radhoštěm , v mém rodném kraji.
Přečteno 491x
Tipy 12
Poslední tipující: NikitaNikaT., Paulín, Bíša, Psavec, labuť, Kapka, Tacca, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)