Loď, čo plaví sa do neznáma
Čo znamená...
čo ukrýva...
To tajomstvo,
ktoré mení hlasy
v nás...
To všetko
čo pláva
z ťažkých hrázd...
Aký je ten svet,
iný...
kde tvoria sa chyby?
Kam až zájde ta loď
čo plaví sa v riekach
tichých nocí...
Ta loď.
čo topí sa v prúdoch
tajomnej moci...
Kde je a kam pláva,
s kým a s čím sa stáva,
niečim;kým zostáva...
Přečteno 352x
Tipy 15
Poslední tipující: Bíša, Kapka, Kristine Clary-Aldringen, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, Psavec, ziriant, labuť, Mbonita, 6thSun, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)