Anotace: ...teprve ted bojuju,venku,ne zavřená v léčebně...
Sbírka: už ne perníková princezna
vydrž..vydrž to!!! není to sranda, ale drž se..musíš překonat aspoň rok..pak bude lépe..
30.07.2009 16:11:00 | Agniezka
Drž se, moc ti držím palce.
Krásně píšeš, zvlášť poslední řádek... mě dostal.
19.05.2009 22:22:00 | okousaná od světlušek
nevím,dáli se to přirovnat k cigaretě,ale 3 roky nekouřím ,bylo to těžké,ale teď jsem na sebe hrdá...vydrž!
19.05.2009 17:46:00 | takova
Jde to těžko viď? Odvykání je trnitá cesto, ale dá se projít bez zbytečných ran, věř si, zvedni bradu..... a ono to nakonec půjde...
18.05.2009 22:26:00 | *whatsoever*
přeji ti abys to zvládla...už kvůli tobě a taky kvuli tomu abys všem dokazala že to jde...
ani nevíš jak moc ti držím pěsti....;)
18.05.2009 19:44:00 | micátko