Vojna
Anotace: Našla jsem dědův zápisník z vojny.. Možná mi to trochu změnilo pohled..
Žold je malý, má milá pláče,
Vyskočit seřadit, jak pískaj skáčem.
Nesmíme bavit se, nesmíme žít..
Nesmíme vidět se nesmíme být.
Generál huláká, kovové postele,
řežou Tě do nohou, jak koňské hřídele.
Studená snídaně a deka co štípe..
Ledová pažba, život co skřípe.
Bláto a špína, boty (kanady)..
Tak vstávat vyrovnat a hlavně ,,DO ŘADY"..
Přečteno 249x
Tipy 7
Poslední tipující: Striptérka, Sýkorka07, Kubino 2, Kapka, PoeziGirl
Komentáře (3)
Komentujících (3)