Ponalé načítání
Anotace: Vadí vám pomalé načítání? Pak vás tato báseň potěší...
Ten, kdo nikdy nezažívá
pomalé načítání,
nechať dále nečte,
není tu nic k mání
Věřte, že pláč ni běsnění
vám nezrychlí to načtení
Nejste sami, věrte tomu,
i mě to štve až do atomů.
Jestliže se načítání
sekne opět a zas,
uklidněte nervy,
víte, chce to čas.
Kdo ví, kdy nebudeme čekat
a marně před počítač klekat.
Nezoufejte, nejste sami,
to vás vlastní smysly mámí.
Přečteno 254x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)