Jsem slepá ?!
Jak urputný je člověk
ve své malosti
obnažený
ve znásilňování okolí
myšlenek a srdcí
Ale svět
to je vzácný obraz
čiré fantazie
dávajíc se dobrovolně
Zašitým drápem
v rukavici ze sametu
kreslím slunce na kámen
a oživlé fraktály přátelství
i žulového prachu
vznáší se
tichým vzduchoprázdnem
..ne..
Být slepá
viděla bych stejně
Přečteno 279x
Tipy 24
Poslední tipující: Psavec, s.e.n, j.c., jedam, okapovaroura, Unyle Pěl, labuť, 6thSun, Bíša, Lota, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)