kopretiny ve váze
strach nepadá z nebe
a taky
nikdy nezakopne
nerozumím slovům
která mi říkáš
proč mlčíš?
bezmocná deprese se ztratila
mezi oddělenými dlaněmi
nás dvou
/spojit nespojitelné
ve světě kde se zákon schválnosti
vyskytuje všude
je nemožné/
cítím něco co nedokážu popsat
a
cítím to k tobě
jsem nepoučitelná
ale kopretiny taky každý rok
rozkvétají znovu
i když ví že je všichni
budou trhat do vázy
jen mi to nevyčítej
/vím, že to neumíš/
Přečteno 333x
Tipy 21
Poslední tipující: embryo v hlave, Alfííík, Lea Aura, kucky, labuť, Bíša, Fighting Dreamer, Kubino 2, WAYWARD, Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)