blázne,
tímto jsi si ještě víc ubližoval
a nejen sobě :-/
už po nekolikáte mi v hlavě naskočilo tohle -
chtěla bych po tobě jeden slib - slib mi,
že ať už to mezi náma dopdne jakkoliv,
že už nikdy nebudeš za pohlazení platit ...
ničí to Tebe i tu dívku ... víš?
01.11.2008 12:48:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Ta denní porce lží
je tuze slabá dávka
je drogou neškodnou
vždyť stejně pravdu znáš
a přece je potřebná
jak nad propastí lávka
mít pevno pod sebou,
ať v tom zas nelítáš...
27.10.2005 20:31:00 | Branwen1
Parádička,která přivolává úsměv.První sloka výstižné,jen v druhé jsem nepochopil zda platíš doma vždy po výplatě nebo v jiném domě.;o))
27.10.2005 09:57:00 | Jackyl
jsi krásný..milý..sexy všude
a vždycky s tebou krásně bude
a já sladkostí náruč plnou
mám pro náladu víc než skvělou :o))
27.10.2005 09:06:00 | Cecilka
jsi krásný..milý..sexy v ránu
já napustím ti rychle vanu
a budu medem třít ti tělo
abys měl dnes náladu skvělou :o))
27.10.2005 08:58:00 | šuměnka