Venku svítí krásně slunce
volá protáhni si kosti na louce.
Vyběhneš ven cítíš se plný síly
a hned otec ti nervy vysílí.
Proč tek kretén existuje?
Ptáš se, když pláč nezastavuje.
Den tak krásně začal
a tak náhle se i zpackal.
Do háje se všemi běsníš!
Avšak idioty tím nezničíš!