Bludičky
Bludičky nocí tajemně září,
ptají se mých snů jak se jim daří.
V kruhu kolem mě,
světlušky krouží,
ptají se pro koho,
se srdce mé souží?
V mých očích,
tu odpověď skryla,
krásná a smutná,
noční víla.
Svítání zažene,
stíny a chlad,
bludičky odlétnou,
nechají mě spát…
Přečteno 320x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, LordSet, batůžek na motorku, Iwushak..., DeathStar, Qiana
Komentáře (0)