Anotace: pro povzbuzení, buďme svými a nedělejme kopie těch, kteří už tu jsou :) každý má rád přece něco jiného :)
Myslím, že ta závěrečná sloka to prostě suprově zakončila. ST! za obsah, jistou hloubavost a pravdu na koncu.
30.06.2009 19:44:00 | NikitaNikaT.
Jednou mi kamarád řekl, že proti zlu je občas třeba jít zlem. Někdy ti nic jiného nezbyde, než jít na stín dalším stínem. Jde o to si vybrat, který je světlejší.
27.05.2009 22:25:00 | Hopy
Krásná pravdivá báseň. Skvělá anotace jako úvod k ještě lepší básni! ST :)
23.05.2009 20:29:00 | Anne Leyyd