Zkáza
Burácejí andělé hrůzy
v království takzvané můzy...
Hromů hlad, vzbuzuje strach.
V tekoucích plamenech bdí.
Pak srdce promění v prach,
když shoří poslední dny...
Povstanou králové
v hradbách tvých,
jak temní bohové
zatracených...
Snesou je hvězdy
zemřelých,
do lůna žití
smrtelných...
Přečteno 310x
Tipy 10
Poslední tipující: NikitaNikaT., Psavec, Bíša, labuť, Hazentla, 6thSun, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)