Nejen o lásce, ale i o bolestech života umíš v básních pěkně vyprávět. To abychom nezapomínali, že život je boj - ST! a úsměv k tomu, snad pomůže :-))
19.05.2009 17:55:00 | poustevník Jirka
Zajímavé, panákem ucpanými ústy křičet do tmy, zkusil jsem to ale nende, to nende :-)
19.05.2009 08:44:00 | Kars