Sny a city
Všeobecné mínění
A politické cítění
Učitelské školení
To je znamení
Nuda do dveří vchází
A lidé jsou nazí
Myšlenkové zatmění
Nikoho už nezmění
Ráno se rozední
A je tu zvonění
Radost skočila do sráze
Dole se jí žije blaze
Sám v špinavé díře
Dítě lízátko líže
Zaleze do své skrýše
Hlavu zvedne do výše
Pak sny skončily
A city zranily
Komentáře (4)
Komentujících (3)