Ešte,že...
Sakra!
mal som namále...
ale na takom
malom mále
až išlo o veľa
Ešte malú polovičku
promile
a som
v absolutnej mrni
Ešte,že Jehova
občas
nadomnou
prelietne...
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: okapovaroura, kouzelníček
Komentáře (1)
Komentujících (1)