Anotace: ....
Vyjadrit tyhle pocity bylo asi moc tezke, ale zvadnuto je to na 1/*. Vzdycky si rikam ze moc prima je ten clovicek, ktery pise a pouziva vlastni pocity a do jinych dusi a pocitu se umi vzit a Tys tohle dokazal skvele.
20.05.2009 17:42:00 | carodejka