nic
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=9M2qCVLQDSk vsechno je tu cudze...slova aj dotyky...
zapadáš do téhle hry.
Zrnko písku v koutcích rozedírá
naši oblohu… Možná jsi
malý princ a tak máš právo
odehnat veškeré zbytečnosti a naučit se
počítat rány znovuzrozením…
Prohrávat beztrestně.
Číst meziřádky a psát
ze studu…
Až příště vstaneš,
nebude tam ten nápis ,
který hledals
v úsměvech.
Nehledej oblohu, Ona,
nemusí
být….
Zapadám do téhle hry, která splňuje
všechny prošlé události.
Láskou zvýrazňujeme nejdůležitější
své znalosti v oboru.
Nedáš se takticky zapamatovat a je to
dobře… V tomhle je víc,
ačkoli nikdy nezachytím
Tvoje okamžiky Překvapení,
Sílu,..
ve tvých pohledech...
Víš,
jestli se bojíš,
pak radši vůbec nevstávej…
… každý pes vycítí strach a až posléze
rozhoduje se k útoku…
Zbyde jen pocit,
že ses
nepokusil...
Nehledej život, on
nemusí
…
ojedinělé nekonečnosti dvou protilehlých stran…
všechno to do sebe
zapadá
Přečteno 266x
Tipy 7
Poslední tipující: hanele m., NikitaNikaT., kikis, Petbab
Komentáře (2)
Komentujících (2)