Anotace: ... Lidičkám tady přeji v životě "med" a žádný "jed"...
Lidé jsou různí, někteří se nepoučí, jiní si v tem libují, věř, že také zlo znám... je stále tady, tak blízko, ten člověk je schopný jít aj přes mrtvoly... myslím si to a to je proto, že každý, kdo dokáže ublížit fyzicky, nebojí se a neštítí se už ničeho... ale nak aždého řada donde a všecko se to vrátí aj s úroky... věř.
23.05.2009 10:59:00 | NikitaNikaT.