Pod tíhou..
Snili jste ten sen někdy?
- lupenů déšť půlnoční
otázka je spíš jen kdy
odvál jej vítr boční
běžím za svým růžovým
mrakem, jak smyslů zbaven
co víc vám o tom povím
než, že jak cvok obarven
do růžova až k patám
všem k smíchu jsem, když ráno
zmámen svou vůní padám
k neuvěření.. že ano?
Přečteno 272x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Psavec, sophia92, labuť, Elza511, okapovaroura, Květka Š., Kapka, Simísek, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)