Anotace: ...h...
Stále je naděje, že se svět zaskvěje, ty řekneš - dobře je, nejen doma...
Je to jen naše představa
co nás tak často dostává
nedávej ruce nad hlavu
přeplavej třeba Vltavu
vylez na horu Říp
uvidíš bude líp.
20.05.2009 00:08:00 | Kapka