Típnu to.
Anotace: Dnes si zapálím...
Dnes si zapálím,
chci cítit tu pachuť na jazyku,
kterou nenávidím.
Dnes si zapálím,
už jen kvůli všemu povyku,
který si nezávidím.
Dnes si zapálím,
protože tak bys to nechtěl
a to kurva moc.
Dnes si zapálím
- pro tebe -
- bez tebe -
- za tebe -
típnu to.
Přečteno 277x
Tipy 11
Poslední tipující: Stoneman, Isobel, Nergal, Psavec, Demedalex, WAYWARD, Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)