Velký bojovník ...
Anotace: ta je pro Tebe Házté, navazující na naše dnešní psaní :)
Pere se s životem,
srdce má obrovské..
Nelehký úděl mu sudičky přály…
Patří mu obdiv náš,
za činy královské…
Mnozí z nás by to už dávno vzdali…
Mozková obrna..
Tak zněl ortel lékařů..
On to však nevzdává a bojuje dál..
Na stupních vítězů,
v soutěži nejtěžší..
Za to, že to nikdy nevzdával!!!
Přečteno 308x
Tipy 20
Poslední tipující: divoska_jaja, poustevník Jirka, Tanzania, Bíša, Stoneman, labuť, Mbonita, Emira, Psavec, Demedalex, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)