Anotace: Jen pro náročné ... To bych chtěl! A co Ty? - Minidílko na druhou?
Sbírka: Špatně tajená láska
Pro mne mají tato slůvka velkou hloubku, vážně... zamyšlení a vlastně tak trošku zpoza slyším hlas svého miláčka, který mi neustále řéká, jak moc mě miluje a že chce se mnou zestárnou a jednou umřít... tož, doufám, že tedy zestárneme až za dlouho a že mu ta láska stále vydrží...
25.05.2009 14:42:00 | NikitaNikaT.
Abych zase něco nepohnojil, zatím jenom ST a pak báseň rozeberem na lešení. Jinak, chlapče, rosteš, učíš se rychle, děláš mi jenom radost
20.05.2009 07:02:00 | Kars
Ja s cz problémy nemám, a napíšem že je to veľmi podarené a nežné. A to je pravda.
20.05.2009 03:36:00 | Juraj Hrom