Anotace: a že jich kolem je....
Malo slovy jsi vyjadril tak mnoho , ze jsem si ji opakovane cetla. Ano nekteri lide maji prazdne tvare ale tam v srdci je vzdycky nejake male mistecko ..treba jen doutna.Jeste je mnoho dobrych lidi.
20.05.2009 17:37:00 | carodejka
fak skvěla
20.05.2009 15:19:00 | Lady_Mucik01