Poznání
Anotace: Jen v krátkosti to co se dá napsat na stovky stránek
Sbírka:
Kniha stížností
Miloval jsi, co chtít víc;
důležitějšího není nic.
Už od mala nás přece učí,
že bez lásky se srdce mučí.
A tak je život dlouhé hledání,
projdeš si peklo, projdeš i nebe
a příliš pozdě dojdeš k poznání,
že hlavní je milovat sám sebe.
Přečteno 288x
Tipy 3
Poslední tipující: Sýkorka07, Emira
Komentáře (1)
Komentujících (1)