Blázen
Naděje tím, že umírá poslední,
umírá v zoufalství a krutých bolestech.
Svou zranitelnost ukrýváš v bezvýznamných prostestech,
proti lásce, světu, duši dříve než se rozední.
Jako blázen bliješ své myšlenky do neforemných slov,
doufáš v duše osvobození.
Však moc dobře víš,že pouhá samota v srdci zakoření,
umučí tě jako chladný, ostrý kov.
Přečteno 326x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
Komentáře (0)