Dávno
Daleko...
Na slunném úbočí
maluji první ptáky
a usmívám se...
Výkřiky kačení
neztrácí po letech
rytmiku...
Sluneční paprsky
pořád jen odkrývají
hlubiny
a vítr šeptá tajemství
košíku z proutí
a zemi...
Dávno...
A pořád tady...
Pod okny mrholí
a z listí vane
večer...
A řetěz od boudy
se zrezlý válí
v blátě...
Sluneční paprsky
navěky osvětlí
litery
a vítr šeptá tajemství
o kruzích v obilí
a vůních...
Dávno...
Ale pořád se mě to dotýká...
Přečteno 265x
Tipy 12
Poslední tipující: enigman, labuť, 11prdelka, okapovaroura, Bíša, carodejka, Kapka, Petbab, Mario de Janiero
Komentáře (2)
Komentujících (2)