Dvě v jedné
Anotace: .........skrývaná otázka........
Někdy to co vypadá jako zřejmé
MÚŽE vypovídat úplně jiný příběh
na otázku PROČ?
nemusí BÝT vždy ODPOVĚDÍ láska
nebo chtíč
i nenávist připoutává
možná silněji
i vášeň rozpalovaná
tajenou bolestí
umí být neodolatelná
a někdy odcházení
odchylování se od pravidel
může být vlastně návratem
i když je cíl v nedohlednu
a ty zrnka úmyslného štěstí
pálí jako uhlíky
v sevřené dlani
jen oči možná
umí vyprávět skutečnou pravdu
SKRYTOU hlouběji
V SOUKROMÉM sektoru
nejintimnějších myšlenek
UVĚDOMOVÁNÍ SI
je nejtěžší dovednosti
nejkrutější
nejčistší
VLASTNÍ prohry
dodávají odvahu k činům
kdysi nemyslitelným
odsuzovaným
bolestí
PODSTATY?
vlastně lišíme se
od sebe navzájem
i jiných forem
a věci nad rámec
skutečného života
pomáhají přežít
Přečteno 352x
Tipy 34
Poslední tipující: Špáďa, enigman, Sleepwalker, Lea Aura, AndyKo, Manon.H, Stoneman, NikitaNikaT., Zasr. romantik, Kars, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)