Potlouká se světem
všem dává a všem bere
***
(a bude dávat a bude brát)
***
každý z něj má vrásky
bolení kloubů
***
každý na něj nadává
zvláště ti, co mají za sebou
půl století života
**
někdo o něm nechce ani slyšet
jiný se s ním smíří
**
nelze jej zastavit
každý si podáváme ruku
*
....se stářím