o písničce
Anotace: nádherné písničce
Mi dva máme krásnou píseň,
slyšíme ji a hned si píšem.
Slysím jí,
on tu není.
Chtěla bych ho u sebe
a mě už zase zebe.
Už si zase potají,
ona i on volají.
Hodně se mi po něm stýská,
chci ho konečně slyšet z blízka.
Zítra se to podaří,
když se v práci zadaří.
Chci být u něj do rána,
nechci být už nikdy sama.
Miluji ho strašně moc,
chci ho u sebe každou noc.
Zatím to ještě nejde,
semnou se zítra sejde.
Nemůžu se dočkat,
budem se spolu mačkat.
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: Emira
Komentáře (1)
Komentujících (1)