Ódy na Francii..
Anotace: Společně psané s autorem Talla.
Pomíjivá krajina,
vinicemi zdobená
radost v sobě má
radostí se zelená
Víno, ženy - bezchybné
snadno mne smyslů zbavují
byť víc a víc mě znavují
ty jejich šíje ohebné
V Paříži - srdci neřesti
žádný spěch - tak užívej
plnými doušky - krás rej
v dáli za sebou zanechej starosti..
Přečteno 272x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, s.e.n, Emira
Komentáře (2)
Komentujících (2)