Vzpomínky
Anotace: Tak jsem se zase po dlouhé době odvážila pustit se do psaní, výsledek posuďte sami =)
Vzpomínky tiše z kouta temného,
jež nevěstí nic dobrého,
tiše vylézají
jako když rybky na hladinu vyplouvají.
Cítíš pouze chlad
všude vidíš šero
a říkáš si kde se tu zase berou?
Plíží se jako vrah
před očima máš zas
všechny ty černé vzpomínky
a mezi nimi slyšíš tichý hlas...
Hlas jež tě dokáže utišit
a naopak černá tma
do které se můžeš namočit
tak hádej kdo asi větší moc nad tebou má?
Přečteno 410x
Tipy 3
Poslední tipující: Findë, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)