Poslouchej
Poslouchej!
Slyšíš jak štěkají?
Jsou to zrůdy a vydávají zvuky.
Štěkaní a hvízdání,
rány a olejové skvrny.
Kol, brzd, plechu a nádrží.
Už je slyšíš?
Ne, žijí na úkor nás.
Díky nim se dostáváme do depresí, iluzí, alternativních dimenzí.
Jsi tu?
Realito?!!!
... snad tě ještě trochu vnímáme...
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)