Anotace: .. už se to blíží.. zejtra maturitka :) ani nevím jestli se těším nebo mám strach :D asi od každýho trošku :) tak taková jedna mini únikovka od reality :)
Tak palečky jste drželi dobře.. Mááám to :) :) známky 1,1,2,3 a 3 z praktický :) Díky mooooc :)
21.05.2009 12:31:00 | batůžek na motorku
...vzhledem k tomu,že ti držím palečky,bude to brnkačka
(brnkačka = jednoduchá záležitost,prostě moucha:)
20.05.2009 21:09:00 | WAYWARD