Občan Pavel přikuluje

Občan Pavel přikuluje

Anotace: Podobnost čistě náhodná

Občan Pavel přikuluje

Občan Pavel přikuluje
ráno sudy do šenku
Večer od cesty dá si jedno
doma má svou Boženku.

Ona na něj věčnost čeká
s večeří, či po ní též.
těší se, že budou si spolu
povídat, "jak chcípla veš"

O víkendu na parníku
pojedou na Hlubokou.
Celý týden připravuje
ondulaci s pedikůrou!

Vytoužený víkend je tu,
slunko nás zve k výletu.
Občan Pavel přikuluje,
opět není v doslechu!

Zklamání na celé čáře,
čpí jí z očí, roní slzu.
Zapíše si do diáře
datum jejich rozvodu!

Občan Pavel přikuluje!
Občan Pavel dokuluje.....
Autor v.hercik, 20.05.2009
Přečteno 311x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, bejbyyyy, Bíša, Emira
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

:) St

20.05.2009 20:11:00 | Emira

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel