...první láska je nezapomenutelná, tedy snad...a někdy se stává, že první, není vždycky taková krása, třebaže nastal konec...a tak díky, za tu krásu živote :-)
26.05.2009 10:05:00 | Lota
Rosa - ta do země se klidně může vpít
druhý den zazáří v trávě třeba jiná.
První nemusí i tou poslední láskou být,
jsou chvíle
na které se... nezapomíná.
23.05.2009 11:53:00 | Šerpík 1
kam zmizely jste, lásky dávné
kde stříbro tkají vlasů stavy,
byť srdce tep i vášeň chladne
jste zlatý šíp, co nerezaví...
***
Jiří senior
21.05.2009 10:35:00 | j.c.
první..a nebo druhá..
třetí..
je jak chytit holíma rukama pstruha..
to to letí..
než upadnem do rukou oné...kosy..
pijme hodujme - co hrdlo ráčí..
z té rosy .o))
21.05.2009 07:23:00 | Bean
...první lásky většinou odcházejí a nevrací se,když se vrátí,opět odejdou :(
20.05.2009 21:49:00 | WAYWARD