Koupel
V horké koupeli
sním
spím
dálka schovaná
na mapě zapsaná
v oblacích
myslím na tebe
balón vstoupá
nad mraky
ticho
klid
jsem snad v nebi
umírám
dávka LSD poslední
barevný svět
v mé fantazii
šedý svět kolem
drž mě
mluv se mnou
ústa mám zavřená
sedíš vedle mě
co ti mám říct
že máš krásné oči?
došli mi slova……
nebe mizí
ve vaně se probouzím.
Přečteno 305x
Tipy 36
Poslední tipující: shakespeares, NikitaNikaT., Kristine Clary-Aldringen, 6thSun, labuť, 11prdelka, Tacca, Psavec, okapovaroura, padající do neznáma, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)