Anotace: V matice a fyzice se básní celkem dobře :-) Inspirace od pana Tolkiena
Je to moc pěkný. A ještě k tvé reakci na povídku o Warrillow, pokračování určitě bude, sice ještě nevím kdy, ale určitě bude a bude to dopsané v té poslední části. Momentálně nestíhám a nemám tudíž čas na psaní, což mně docela mrzí. :o) Ta básnička byla opravdu krásná...
07.04.2006 23:11:00 | Santinan Black
Tak takovýhle básničky bych mohla číst pořád dokola!!Moc pěkný!
31.10.2005 21:02:00 |