Konečně jsem tady narazil na něco čitelného, žádný prázdný řeči o věcech, o který se snad ani psát nemusí, rozhodně ne tak, jak je to zde zvykem. Krása, a ač mě ta "chalupa" vytrhla ze čtení, nechci být detailista a máš tedy u mě za sto. Gratuluji!
09.12.2005 01:11:00 | Hynas
mezi blafy, které je možné tady najít, jsem našla perlu mezi korálky. obyčejné korálky,některé ze dřeva, či umělé hmoty, ale tato báseň rovná se perle, krásné vzácné perle.
opravdu klaním se na nadáním
05.12.2005 14:44:00 | Inies