Pohřební oslavy

Pohřební oslavy

Anotace: -pohřeb jako organizovaná oslava-

Radování z umíraní
to snad hloupý vtip
veselí a tancování
se na mém pohřbu bude dít
***
Zatancuje omladina
kolem mého pomníku
adrenalinová hladina
stoupne do hlav mladíkům
***
Tancovačka jak se patří
moje rakev v pestrých barvách
kdo se ovšem s pláčem bratří
nemá co dělat na pohřebních oslavách
***
kdo se rád směje
ten bude si užívat
kdo písně smuteční pěje
tomu bude tenor ožívat
***
komu zvedne se nálada z pití
a toho na oslavě bude k zbytí
možná zapomene na svoje radování
a převezme organizaci pod své panování
***
mě to přece může býti jedno
já organizátorem jsem již byl
a za to si zasloužím
bezstarostné dožiti
veselých chvil
***
svých chvil
svých oslav
Autor Tomáš Přidal, 21.05.2009
Přečteno 406x
Tipy 2
Poslední tipující: PoeziGirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Jeden můj známý jednou po skončení pohřbu řekl "Hm, tak kam jdem pařit dál?" :D

24.05.2009 08:59:00 | PoeziGirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel