... kde nás stejně nikdo nečeká... ale kdo ví, možná že kdesi v dáli, lepší zítřek se letmo mihl.
23.05.2009 11:11:00 | NikitaNikaT.
takzvané "bumelln" jo to mám ráda, ikdyž vlaky do toho příliš často nezapojuji, to spíš nohy.
21.05.2009 20:51:00 | kikis
když se něco strácí
pak se vrací
na každem nadraží
naději přiváží
21.05.2009 18:54:00 | Radek.oslov.Šafárik
Nádražní atmosféra je nenapodobitelná. Kdysi jsem četla v Reflexu o tom, jak v Brně všechno funguje na nádraží "postaru" a až se prý digitálně řízený svět zřítí, brněnské nádraží bude fungovat dál.
21.05.2009 10:50:00 | Jana M.
Nemám brněnský hlavní nádraží moc ráda..přijde mi nepřehledný až běda..ale ten kousek k něj, co jsi zachytil v týhle momentce..asi se na to brněnský nádraží budu dívat jinak :)
21.05.2009 09:58:00 | Hazentla