Císařova Smrt(IV. a XIII.)
Povstala jsi luna, úplněk snů.
Nechť dřímá Tvá kouzla, v úsvitu dnů.
I když sladká je Tvá noc,
přece temná je to moc...
Podej do rukou mých
té vášně a touhy kalich,
já znamení Tvé uchovám,
nic víc od Tebe nežádám,
neboť vím, že měníš skutečnost,
dovol, ať ta posedlost
zemře jako znouzectnost...
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)