Anotace: Už mi leze na nervy i to, že to sem píšu..
Dá se za stereotyp považovat už i snaha o vymanění se ze stereotypu? :-)
21.05.2009 17:27:00 | Chancer
Chápu to. Streotyp je děsný zabiják nových možností, obrazů, tónů života. Člověk který mu neholduje, by měl mu ukázat, žač je toho loket. On jinak totiž neuhne ;-)
21.05.2009 17:11:00 | kikis
Ano, i tento problém často řeším - jak se vymanit z vlastního stereotypu?
21.05.2009 16:02:00 | Ctěný pán