Toužící a rozpolcená
Anotace: Chtěla bych všechno... a tím jsou tu ještě větší komplikace.. hrozné :D
Pro prvního:
...OPORA...
Ach.. můj drahý..
Mí básničky vždy patří tobě
vždyť my dva se milujeme!
Jsi ten komu nejvíc ubližuju
a ten koho nejvíc potřebuju
Prosím
odpusť mi a buď tu semnou
Pro druhýho:
...SMÍCH...
Jé..
po tobě mí srdíčko
rádo si plesá
Tvoje duše je pro mě
jak knížka o nás dvou
Ve spleti všech omezenců
jsi můj balzám na city
Tak prosím neodcházej
Pro třetího:
...KRÁSA...
Ó lásko
tvoje oči
mi umazali srdce
jak borůvky koláč
Tak moc mi chutnají!
Tak moc po nich toužím!
Očekávám tě
s plnou náručí
Pro čtvrtého:
...TOUHA...
Bez pojmenování
bez výkřiku
Bez překážek
... bychom dávno byli spolu..
Nenávidím tě
chci tě
mít tě
ale vím, že tohle nemohu dopustit..
------
Snad chtěla bych
vzít vaše duše
a uplácat z ní
jednu velkou!
Platonický, puberťácký lásky
.... anebo jsem obyčejná coura
Přečteno 249x
Tipy 9
Poslední tipující: Juraj Hrom, Vlk v rouše, Bíša, 11prdelka, kikis, Kapka, Chonglee
Komentáře (3)
Komentujících (3)