Třeba dneska, třeba zítra
Anotace: Jen tak zase medituju s kytarou ;-)
Dneska se mnou nikdo nechce jít na pivo
co je tohle za život
nechci jako alkoholik pít sám
ale stejně to tak udělám
Třeba právě dneska
třeba tě tam dneska potkám
žádná tvá kámoška taky nechtěla jít
třeba zrovna dneska tu pravou poznám
a budu s ní do rána pít
Tak se nic zase nestalo
samotnýmu se mi smutně chlastalo
já fakt už nevim kde ty správný holky jsou
vypadá to že do hospody nepůjdou
Třeba zítra
třeba zítra se to stane
krásná dívka
u mého stolu stane
A bude mou jedinou společnicí
bude mou překrásnou večernicí
Třeba někdy…
Přečteno 322x
Tipy 5
Poslední tipující: WAYWARD, Tacca, Kapka, Ctěný pán
Komentáře (2)
Komentujících (2)