Krčma
Krčma v noci
projíždějící vozy
koně tančí
na kočičích dlaždicích
kord a džbán
na stole leží
zlaté mince se kutálí
opilí vojáci
hospodou bloudí
růže hledají
ženy vášně
kostky padají
na zemi smrt roznáší
kordy tančí
mušketýrský klobouk
do dáli odlétá
raněný muž
do dveří padá
pohlédne na ní
krásnou dívku
nevinou ženu
potkává
tam kde jí nečekal
nahou na obraze
Venuši v mušli
ztrácí slova
voda po ní stéká
potůčky vášně
něžně
svůdná
na něj hledí
jde k němu
dotýká se jí
líbá jí
milování
ve svitu svíček
zvuky harfy
když usíná………..
ve špitále
v horečce blouzní.....
v minulosti….
Přečteno 301x
Tipy 29
Poslední tipující: Bíša, NikitaNikaT., Princezna.Smutněnka, labuť, Tacca, dream in emptiness, Kristine Clary-Aldringen, padající do neznáma, Kubino 2, WAYWARD, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)