Svobodní vězni
Anotace: Jazz, drogy, sex. Tak trochu šedesátá léta, tak trochu přítomnost. Hledání dokonalé nicoty...
==================
Utopeni v jazzové bouři,
píšeme sexuální pohádky,
od úst se nám hustě kouří,
nemáme čas na hádky.
Úzkost žádá svého práva,
zlý hlas tiše našeptává:
zase jedna špatná zpráva,
došel codein, došla tráva.
Snad se blíží konec světa,
poslední soud před rájem.
Mohla bys být moje teta,
ale prostě ... nezájem.
Víly našich očních víček,
ve stínu se tísní,
schováme se v pokojíček,
pro poslední z písní.
.
Přečteno 282x
Tipy 15
Poslední tipující: Anita Buchtová, Holis, Kapka, Elisha, B.a.r.b.a.r, Andělskými perutěmi chráněna, Tacca, Psavec, Carver, Kristine Clary-Aldringen, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)