brouk v hlavě
Anotace: každý znás má někdy brouka v hlavě
S mlhou se svýni sny
až opustíš idee
brouk,
stoupne uzrává,
postupuje
žere a žere
zbytky zůstaly
kořeny sálájí
zlo prohlubuje ti svět
pod tmou zla
sklesneš
do stínů,
do špíny
klesneš
do jámy
možná jednou oběví
se skřítek s lucernou
a možná zase uvidíš to světlo
ozáří tě
kořeny splínu ustoupí
a sny se oběví
než brouk zase udeří
Komentáře (0)