CHLEBÍČEK
***
Poznat tak svět
z třetí stránky
s pusou plnou trubiček
sladké rýmy
kolemjdoucím
podarovat chlebíček
při pozdravu
úsměv přidat
v správném směru rohlíček
svoji milé
domů přinést
plnou náruč rakviček
dnes to nejde
nejsou lidé
necháme to na zítřek
Zítra příjde z hůry anděl
dá nám pěkně na hubu
prý my dole
těm nahoře
děláme jen ostudu
Pak odletí...andělíček
Já tu potom nebudu
poletím s ním do nebíček
pěkně prosím
na omluvu
příjměte můj chlebíček
***
Přečteno 332x
Tipy 55
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Spadlá z nebe, jita.1965, Holis, spare, Íá, Elza511, Juraj Hrom, 5thelement, Alasea, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)