Počkej na mně ty můj stíne
vyhledej ta krásná místa v srdci
nic nezahyne
když se vrací
drobečky vlastních snů
malá křídla dnů
co ztrácí
křičící ptáci
z ostrova přání
co ničemu nezabrání
když mlčí a křičí
TY MŮJ STÍNE
jen pár per mi vypadalo z čelenky,
každé má svoji barvu snu,
poztrácela jsem je,
když krmil jsi mě jahodami
byly tak sladké
jako rána co probouzeli jsme se v obětí...